Legaal wandelen? Dat is wat we zaterdag gaan doen in Amsterdam. Noodgedwongen omdat we niet op onze verboden Lichte Elektrische Voertuigen mogen rijden. Nu niet en als de plannen van het kabinet doorgaan ook niet in de toekomst. Vrijwel alle LEVs die nu al in Nederland verkocht zijn zullen nooit door de verplichte keuring van de RDW komen.

Dat is ook waarom wij voor zelfregulering zijn. Geen betutteling van de overheid maar zelf kunnen kiezen waarmee je van A naar B gaat rijden. Op zich niet heel vreemd want dat doen ze nu ook al in tenminste 18 EU-lidstaten.

Kom zaterdag naar Amsterdam om een statement te maken. Het is ook het moment om (op 1,5 meter) met lotgenoten in gesprek te gaan. Uitingen in de vorm van opvallende borden en spandoeken zijn ook toegestaan.

Rijden is LEV inleveren bij de politie maar met je LEV lopend demonstreren is geen probleem. Zorg dus dat je erbij bent. Hoe meer mensen des te meer impact.

We verzamelen om 12:00 uur op de Ruijterkade (Amsterdam River Cruise Port)
Om 12:30 uur lopen we een korte route naar het Beursplein.
Op het Beursplein hebben we een aantal sprekers

Tot slot normaals het nadrukkelijke verzoek om zaterdag in Amsterdam niet op je LEV te gaan rijden. Niet voor, na of tijdens de demonstratie. De politie gaat hier zaterdag extra op controleren.

Aanmelden voor de demonstratie hebben we het liefst via Facebook. Deelname aan de demonstratie is gratis maar teken wel de petitie.

Facebook EventTeken de petitie

Probeer zoveel mogelijk met het OV naar de demonstratie te reizen. Met een dagretour dal reis je voor € 17,50 van elk station in Nederland naar Amsterdam.

Tot zaterdag!