Eerder deelden we al het concept van onze Legaalrijden Position Paper. We kregen veel tips en aanvullingen en hebben nog wat aan het design gedaan maar hij (PDF alert) is klaar. We zijn best trots op onze Legaalrijden position paper die gebaseerd is op feiten. 

Hij is niet tot stand gekomen via de Google zoekmachine maar vanuit de input van de LEV gebruikers die wij vertegenwoordigen. Met bronnen in binnen en buitenland die uitvoerig zijn gecheckt door onze achterban. Een achterban van inmiddels tienduizenden LEV gebruikers die graag verzekerd en veilig de weg op willen. Dat zoiets mogelijk is lees je in onze Legaalrijden Position Paper. 

Veel dank aan iedereen die heeft meegelezen en meegeholpen. De gebruikers zijn ons wetenschappelijk kennisinstituut, zij maken Legaalrijden het expertise en kenniscentrum met betrekking tot LEVs in Nederland. Het zou fijn zijn als de overheid daar ook gebruik van maakt. 

Minister Cora van Nieuwenhuizen wilde onlangs graag onze petitie in ontvangst nemen maar het lijkt ons veel beter als we haar eerst onze Position Paper namens tienduizenden LEV gebruikers mogen aanbieden. We gaan eens kijken of dat te regelen is. Later meer….