E-step verzekering van de Mediamarkt is niet wat je denkt

Begin juli kregen we via Cody Rozema al het eerste bericht binnen dat de Mediamarkt een verzekering voor e-steps heeft. Aangezien er geen één verzekeraar te vinden is in Nederland die dat doet vroegen we ons af hoe de Mediamarkt dat voor elkaar heeft gekregen.

Het is helaas geen aansprakelijkheidsverzekering voor als je schade veroorzaakt bij andere weggebruikers maar een verzekering die de schade van je e-step dekt. Dus als je e-step door het gebruik op je balkon of in je tuin kapot gaat of schade oploopt dan vergoed verzekeraar SquareTrade Europe uit Malta de schade.

Afgelopen week kregen we ook veel tips over een back to school actie in combinatie met de verzekering van de Mediamarkt. Veel mensen dachten dat hun kind met de Segway F25E aanbieding in combinatie met de Maltese Mediamarkt verzekering zo de openbare weg op mocht. Dat is dus helaas niet zo. Je bent nog steeds onverzekerd en de Segway F25E is niet goedgekeurd als een bijzondere bromfiets door de RDW.

E-step verzekering van de Mediamarkt is niet wat je denkt

9 REACTIES

  1. Hoezo ‘Is niet wat je denkt’? Ik heb geen enkele seconde het idee gehad dat dit een aansprakelijkheidsverzekering betrof en je moet ook wel uit een speciaal soort ei zijn gekomen om te denken dat een niet goed gekeurde speelgoed step verzekerd kan worden voor gebruik op de openbare weg. Ik denk dan ook dat de waarschuwing op een fles chloor met ‘niet drinken’ voor deze mensen is bestemd.

  2. Tsja zo werkt Media Meuk helaas, zolang ze er maar geld mee kunnen verdienen maakt het ze niks uit als ze daar de consument daarvoor voor de gek moeten houden. Trust me, heb er zelf gewerkt … helaas. En dan beetje mensen dingen aansmeren van merken waar ze zelf een comissie voor krijgen, want ja meer geld verdienen is altijd leuk … smerig bedrijf.

spot_img

Gerelateerd

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...

Legale e-step krijgt kenteken

De ministerraad heeft vandaag ingestemd met de invoering van...

Eerste Kamer wil LEVs niet gelijkstellen aan een e-bike

De Eerste Kamer stemde vandaag tegen de BBB motie...

Begrensde fatbike tot 25 KM/u nog steeds verboden

Inmiddels zien we steeds minder fatbikes op de weg...