Elektrisch (personen)vervoer…. als je het leest dan denk je net als wij vast dat dit over onze Lichte Elektrische Voertuigen gaat. Zelfs in de Tweede Kamer dachten ze dat toen ze ons lieten weten dat er morgen een commissiedebat Duurzaam vervoer is waar ons soort Lichte Elektrische Voertuigen ook ter sprake kunnen komen.

De commissie Infrastructuur en Waterstaat had onlangs besloten dat er in onze position paper informatie staat die gebruikt kan worden tijdens het commissiedebat Duurzaam vervoer van morgen. We hebben even op de agenda van de Tweede Kamer gekeken en wat blijkt het duurzaam vervoer waar ze het morgen over gaan hebben gaat over elektrische auto’s en laadpalen.

Ons soort LEVs zijn ook geschikt voor elektrisch personenvervoer en duurzaam en kan je zelfs opladen bij een laadpaal. Maar daar gaat het debat van morgen vermoedelijk dus niet over.

Omdat wij jullie graag willen verwijzen naar een debat wat echt over ons soort LEVs gaat hebben we een e-mail gestuurd aan de commissie Infrastructuur en Waterstaat van de Tweede Kamer met de vraag of er niet een vergissing is gemaakt. We zagen dat de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat bij het debat aanwezig is terwijl normaal Cora van Nieuwenhuizen ons soort LEV debatten doet.

Daarbij roept het bij ons ook de vraag op of onze position paper nu wel bij de goede kamerleden is aangekomen? Veel vragen en hopelijk snel de antwoorden.