Elektrische deelsteps van TIER zijn nu ook te koop

De elektrische deelsteps van TIER zijn op dit moment in Duitsland te bestellen als myTIER limited Edition voor slechts €699.

Daarbij krijg je dan ook nog eens een verzekering en een helm. TIER is niet de eerste deelstep leverancier die dit doet want eerder zagen we dit ook al bij Bird.

De myTIER deelstep kan je ook in Nederland laten afleveren en hij voldoet aan de Duitse StVZO norm. Dat wil zeggen dat hij voldoet aan de Duitse regeling voor de toelating van motorvoertuigen tot het wegverkeer.

Het is een deelstep van de volgende generatie met grotere banden, 40 kilometer bereik en een maximale snelheid van 20 km/h volgens de wettelijke Duitse norm.

Bij de myTIER zit ook een AXA verzekering maar daar heb je hier in Nederland niks aan omdat de Duitse StVZO norm hier niet geldig is. Wij maken weer onze eigen regeltjes.

Elektrische deelsteps van TIER zijn nu ook te koop

1 REACTIE

  1. Ik heb mijn e step voorzien van reflectoren etc zodat hij aan de regelgeving voor een scootmobiel voldoet en hem ook als scootmobiel verzekerd.
    Er staat nergens dat een scootmobiel 3 of 4 wielen moet hebben en je hoeft niet gehandicapt te zijn om op een scootmobiel te mogen rijden…….

spot_img

Gerelateerd

E-step is niet gevaarlijker dan een fiets of een e-bike 

Beleidsmakers worstelen met de komst van nieuwe vormen van...

Na Duitsland gaat Spanje nu ook LEVs reguleren

In 2022 konden we je al melden dat Spanje...

Minister wil LEVs zonder stuur niet op de openbare weg

Gisteren zijn we op het ministerie van Infrastructuur en...

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...