Roland attendeerde ons dit weekend op zijn ingezonden brief in het Parool. Helaas geen uniek voorval want we ontvangen dit soort meldingen helaas regelmatig. Roland is klemgereden door twee motoragenten en een politiebusje omdat hij met zijn Segway e-step op de openbare weg aan het rijden was. 4 agenten namen zijn e-step in beslag en hij ontvangt ook nog een boete. Ze gaven hem ook nog het advies om maar de auto te pakken in de binnenstad van Amsterdam.

Gebruiker e-step klemgereden door twee motoragenten en een politiebusje

Meest bizarre melding was onlangs van Raymond. Hij kreeg van de politie een waarschuwing omdat hij op zijn elektrische skateboard op straat een ijsje zat te eten. Zijn e-board stond op de openbare weg en dat is volgens de wet verboden. Ook geen uniek voorval want gisteren kregen we een vergelijkbare melding van Bart die een broodje zat te eten met zijn longboard naast hem. 

Gelukkig hebben we ook heel veel creatieve mensen in de ESK8 community….. zet je elektrische long- of skateboard op je voet als je stil staat, dan staat hij niet op de openbare weg.