Gemeente Rotterdam niet in staat om Legaalrijden LEV demonstratie te begeleiden

Woensdag 21 april hebben we op verzoek van gemeente Rotterdam een nieuwe route ingediend voor de demonstratie op 8 mei.

Afgelopen donderdag zou burgemeester Aboutaleb de route beoordelen en goedkeuren. Het evenementenbureau van de gemeente bevestigde dat we daarna gebeld zouden worden. Vrijdag hebben we zelf gebeld en kregen we te horen dat er nog geen uitsluitsel is.

Vandaag is het 1 week voor de demonstratie en weten we nog steeds niet of de demonstratie door kan gaan.

Omdat we niet de indruk krijgen dat we nog iets op korte termijn gaan horen van de gemeente Rotterdam zijn we genoodzaakt om de demonstratie te annuleren. Helaas is Rotterdam niet zo gastvrij als Den Haag waar we eerder een demonstratie hebben gehouden. In Amsterdam zijn we ook nog steeds van harte welkom dus wellicht gaan we daar nog iets plannen op een andere datum.

Helaas kunnen we niet vertrouwen op gemeente Rotterdam. Afspraken worden niet nagekomen, woordvoerders en complete afdelingen zijn dagen lang onbereikbaar of doen toezeggingen die ze niet nakomen.

Het toont voor ons in ieder geval weer aan dat LEV gebruikers niet serieus worden genomen in Nederland. Alleen als je Max Verstappen heet mag je met je met je (ongekeurde) formule 1 wagen over de Coolsingel in Rotterdam rijden, want dat brengt geld op en dan mag alles.

7 REACTIES

  1. Uiteindelijk weten we allemaal hoe de overheid op dit moment acteert. We veranderen het beleid en Nederlandse overheid alleen door ons te verenigen en vanuit rust en wijsheid een nieuwe stroming te formeren. Protesten maken geen indruk meer want in Den Haag is geld de macht en vanuit het ego helaas zelfs aboutaleb. inderdaad als het geld opbrengt voor gemeente en belasting staan ze voortaan. De miljonairs en miljardairs zijn aan de macht. Het volk is aan zet vanuit democratie en dus niet de 3 heulende politieke partijtjes meer stemmen en mensen in Nederland wakker schudden en niet meer naïef zijn. De Corona steun is mooi maar uiteindelijk moeten we het allemaal via belastingen terugbetalen en levert de situatie met belasting op mondkapjes en zo veel meer op. Kijk en Zie wat er gebeurt en laten we dus handelen en verenigen en elkaar steunen voor een nieuw vrij nederland waar wordt geluisterd naar het volk en we gewoon rondjes op de elektrische voertuigen mogen zonder moeilijk gedoe.

spot_img

Gerelateerd

E-step is niet gevaarlijker dan een fiets of een e-bike 

Beleidsmakers worstelen met de komst van nieuwe vormen van...

Na Duitsland gaat Spanje nu ook LEVs reguleren

In 2022 konden we je al melden dat Spanje...

Minister wil LEVs zonder stuur niet op de openbare weg

Gisteren zijn we op het ministerie van Infrastructuur en...

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...