Gouden eeuw voor e-riders in aantocht

Tekenaar Gabriel Campanario maakte deze bijzondere illustratie van een aantal e-riders voor de Seattle Times. Het is een artikel over e-riders die zich kenmerken als de nieuwe generatie forenzen die wij met de petitie ook vertegenwoordigen.

De krant vroeg zich af of het een nieuwe rage is, een nieuw soort sport of de opmaat voor een nieuw tijdperk in de transportgeschiedenis. Alle e-riders in het interview zijn het erover eens dat wanneer meer mensen beseffen hoe praktisch (en leuk!) Hun gadgets zijn, iedereen er een wil. Dat kunnen we bevestigen.

De verhalen van de e-riders zouden we hier ook zo kunnen maken alleen is het nog niet legaal. Wat ook opvalt is dat de meeste mensen een helm dragen. Iets wat we ook zien als wens in de online vragenlijst voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat die jullie massaal hebben ingevuld.

We zijn nog steeds aan het lezen en komen daar later deze week op terug. Opvallend was dat de meerderheid die de formulieren heeft ingevuld een e-step heeft, op de tweede plaats een elektrisch skateboard, op de derde plaats de Onewheel en de vierde plaats een elektrische Eenwieler.

Gouden eeuw voor e-riders in aantocht

spot_img

Gerelateerd

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...

Legale e-step krijgt kenteken

De ministerraad heeft vandaag ingestemd met de invoering van...

Eerste Kamer wil LEVs niet gelijkstellen aan een e-bike

De Eerste Kamer stemde vandaag tegen de BBB motie...

Begrensde fatbike tot 25 KM/u nog steeds verboden

Inmiddels zien we steeds minder fatbikes op de weg...