Een elektrisch skateboard bedien je met een afstandsbediening. Via een bewakingscamera van de politie ziet zo’n remote s’avonds in het donker er blijkbaar uit als een pistool. In Zuid Amerika ging dat onlangs helemaal mis zoals je op deze video kan zien. Wat we ook zien in de video die langer duurt dan we hier kunnen laten zien is dat de agenten super positief zijn over het Evolve skateboard. Hoe rem je? Met het pistool…. euh met de remote.

De video laat ook zien dat ze ook in Zuid Amerika lichtjaren voorlopen op de wetgeving in Nederland. Na de staandehouding mag de eigenaar van het Evolve skateboard weer verder rijden en wensen ze elkaar een fijne avond.

View this post on Instagram

Een elektrisch skateboard bedien je met een afstandsbediening. Via een bewakingscamera van de politie ziet zo’n remote s’avonds in het donker er blijkbaar uit als een pistool. In Zuid Amerika ging dat onlangs helemaal mis zoals je op deze video kan zien. Wat we ook zien in de video die langer duurt dan we hier kunnen laten zien is dat de agenten super positief zijn over het Evolve skateboard. Hoe rem je? Met het pistool…. euh met de remote. De video laat ook zien dat ze ook in Zuid Amerika lichtjaren voorlopen op de wetgeving in Nederland. Na de staandehouding mag de eigenaar van het Evolve skateboard weer verder rijden en wensen ze elkaar een fijne avond. #legaalrijden #evolveskateboards #ESK8 #handhaving #wetgeving #politie

A post shared by Plev Petitie Legaalrijden.nl (@legaalrijden.nl) on