De vorige Legaalrijden demonstratie in Amsterdam kon vanwege de corona uitbraak niet doorgaan. Nu de 1,5 meter-maatregel wel is ingeburgerd en wij als groep wel een continue doorstroming van mensen op een LEV kunnen garanderen durven we het wel aan om weer een demonstratie te organiseren.

De vorige demonstratie zou in Amsterdam worden gehouden maar er zijn in onze achterban, in sociale media groepen en WhatsApp ook wensen voor Den Haag als locatie. Wat we weten van de Facebook aanmeldingen voor de vorige demonstratie is dat de teller op 249 geïnteresseerde personen stond. Dat is ook wel een aantal wat een stad als Den Haag makkelijk aan kan en daarmee zorgen we ook niet dat het openbare leven in Den Haag plat komt te liggen. Dat is ook niet ons doel. We willen vooral laten zien dat Nederland heel erg achter loopt en dat we bestaan.

We willen ook geen Malieveld- demonstratie maar een group ride van 15 kilometer door Den Haag. Het idee is om de demonstratie op een zaterdag in augustus te houden. Als je suggesties hebt dan horen we dat graag.

Legaalrijden demonstratie in Den Haag voor legalisatie van eMobility in Nederland