Legaalrijden is de ANWB van nu… If You Can’t Beat Us, Join Us

We vertegenwoordigen inmiddels bijna 15.000 (potentiële) gebruikers van lichte elektrische voertuigen. Je zou gerust kunnen stellen dat Legaalrijden.nl het grootste platform in Nederland is die het gebruik van Persoonlijke Lichte Elektrische Voertuigen onder de aandacht bij de overheid heeft gebracht. Legaalrijden is de ANWB van nu hoorden we onlangs in de wandelgangen van de Tweede Kamer.

Via ons lobbycircuit zien we ondertussen dat de ene na de andere position paper aan de overheid en aan Tweede Kamerleden worden gestuurd. Inhoudelijk met dezelfde strekking met hetgeen waar wij al een jaar mee bezig zijn. We worden er soms niet eens in genoemd, dat is ook niet handig omdat we het aanspreekpunt zijn in Nederland kijk maar naar onze uitingen in de media van het afgelopen jaar.

Wij zijn het aanspreekpunt in Nederland zonder winstoogmerk. Gesteund door gebruikers en door echte deskundigen. Nu zijn er mensen bezig met wet- en regelgeving die nog nooit op een PLEV hebben gereden. Op het ministerie geld nog steeds de wet van de remmende voorsprong. Ze zijn het wiel opnieuw aan het uitvinden terwijl dit al in 18 EU-lidstaten is uitgedacht en met succes is geïmplementeerd.

Daarom een oproep aan ondernemers, platformen, hogescholen, universiteiten en stichtingen. Als je echt wil dat Lichte Elektrische Voertuigen legaal worden in Nederland sluit je dan bij ons aan en ga niet net als de overheid opnieuw het wiel uitvinden. Dat is echt kansloos. Dus stop je energie in ons en help mee om de laatste hobbel te nemen naar legalisering van Persoonlijke Lichte Elektrische Voertuigen.

spot_img

Gerelateerd

E-step is niet gevaarlijker dan een fiets of een e-bike 

Beleidsmakers worstelen met de komst van nieuwe vormen van...

Na Duitsland gaat Spanje nu ook LEVs reguleren

In 2022 konden we je al melden dat Spanje...

Minister wil LEVs zonder stuur niet op de openbare weg

Gisteren zijn we op het ministerie van Infrastructuur en...

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...