legaalrijden.nl is aanwezig op Bright Day

Bright was in april van dit jaar het eerste medium dat over de petitie schreef. We hadden toen 500 handtekeningen. Inmiddels staat de teller bijna op 8900 en daar zijn we trots op. Ons netwerk voor legalisatie blijft ook steeds meer groeien en ook daar zijn we elke dag weer van onder de indruk.

Nu we de 10.000 handtekeningen naderen krijgen we als voorstanders voor legalisatie van PLEV’s ook steeds meer de mogelijkheid om onze boodschap te delen. Ook daar zijn we heel blij mee maar er zijn soms ook verassingen waar we heel superblij van worden.

Op 23 & 24 november is er in de Expo Haarlemmermeer het grootste tech festival van Nederland: Bright Day. Dankzij Bright mogen we als legaalrijden.nl ook met de petitie op de expo aanwezig zijn. Vorig jaar waren er 22 duizend bezoekers. Stress… waar halen we zoveel flyers vandaan en wie kan er een goed ontwerp maken voor een flyer? Heel simpel QR-code met een link naar de petitie, een foto en wat tekst.

Klinkt simpel maar we zijn nog op zoek naar iemand die een flyer voor ons kan ontwerpen. Wij komen niet verder dan de afbeeldingen in dit bericht.
legaalrijden.nl is aanwezig op Bright Day legaalrijden.nl is aanwezig op Bright Day

Als je in de Future Mobility Area bent zien we je graag en Fatdaddy is er ook met heel veel Persoonlijke Licht Elektrische Voertuigen die je allemaal kan uitproberen. Als je dan ook nog eens de petitie tekent vergroot je daarmee de kans dat je net als in 18 EU-lidstaten ze in de toekomst in Nederland ook op de openbare weg kan gebruiken en nog belangrijker dat je zorgeloos verzekerd kan rondrijden. 

legaalrijden.nl is aanwezig op Bright Day

spot_img

Gerelateerd

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...

Legale e-step krijgt kenteken

De ministerraad heeft vandaag ingestemd met de invoering van...

Eerste Kamer wil LEVs niet gelijkstellen aan een e-bike

De Eerste Kamer stemde vandaag tegen de BBB motie...

Begrensde fatbike tot 25 KM/u nog steeds verboden

Inmiddels zien we steeds minder fatbikes op de weg...