Afgelopen week gaf de minister in het Sint debat aan dat ze met iedereen om de tafel gaat zitten. Ze gaf expliciet aan dat ze ook met de gebruikers wil praten over de aanbevelingen uit het OVV rapport.

Dat vonden we hoopvol. In het debat gaf ze ook aan dat ze al afspraken had gemaakt met diverse partijen voor de komende twee weken maar wij hebben geen uitnodiging ontvangen. Op zich vreemd omdat wij met de petitie duizenden gebruikers van PLEV’s vertegenwoordigen.

Nu gaat de minister met partijen aan tafel zitten die nog nooit op een PLEV hebben gereden en we gokken dat er mensen zijn die er zelfs nog nooit een in het echt hebben gezien. Dat is op zich best vreemd. Via lobbywerk hebben we ook met veel van de partijen waar de minister nu aan tafel gaat zitten gepraat maar de partij die vanuit de eindgebruikers veel verstand heeft van deze nieuwe vormen van mobiliteit zit er niet bij.

We willen niet de knuppel in het hoenderhok gooien maar het is op zijn zachts gezegd bizar dat er geen eindgebruikers aan tafel zitten.

We komen graag een keer bijpraten: één uitnodiging en we zijn er: [email protected]

Update: we hebben op 19 november van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een uitnodiging ontvangen voor een kennismakingsgesprek.

View this post on Instagram

Afgelopen week gaf de minister in het Sint debat aan dat ze met iedereen om de tafel gaat zitten. Ze gaf expliciet aan dat ze ook met de gebruikers wil praten over de aanbevelingen uit het OVV rapport. Dat vonden we hoopvol. In het debat gaf ze ook aan dat ze al afspraken had gemaakt met diverse partijen voor de komende twee weken maar wij hebben geen uitnodiging ontvangen. Op zich vreemd omdat wij met de petitie duizenden gebruikers van PLEV’s vertegenwoordigen. Nu gaat de minister met partijen aan tafel zitten die nog nooit op een PLEV hebben gereden en we gokken dat er mensen zijn die er zelfs nog nooit een in het echt hebben gezien. Dat is op zich best vreemd. Via lobbywerk hebben we ook met veel van de partijen waar de minister nu aan tafel gaat zitten gepraat maar de partij die vanuit de eindgebruikers veel verstand heeft van deze nieuwe vormen van mobiliteit zit er niet bij. We willen niet de knuppel in het hoenderhok gooien maar het is op zijn zachts gezegd bizar dat er geen eindgebruikers aan tafel zitten. We komen graag een keer bijpraten: een uitnodiging en we zijn er: [email protected] #micromobiliteit #urbanmobility #mobiliteit #tweedekamer #ministerieienw #legaalrijden

A post shared by Plev Petitie Legaalrijden.nl (@legaalrijden.nl) on