Vanmorgen was er een Algemeen Overleg in de Tweede Kamer over handhaving in het verkeer. Onze ontdekking dat de overheid in beslag genomen e-steps en e-boards stiekem via de achterdeur verkoopt kwam daar ook nog ter sprake. De angel is er wel uit het verhaal en het feit dat de overheid ze na inbeslagname niet vernietigd maar gewoon via een externe online veiling website verkoopt daar hoor je niks meer over. 

Minister Grapperhaus was vorige week in Berlijn en is daar was hem opgevallen dat je daar op de stoep gewoon omver wordt gereden door die (deel) e-steps. Volgens Grapperhaus kan je de e-steps die je via de domeinen koopt in Berlijn gewoon gebruiken. Dat je als Nederlander dan onverzekerd bent omdat we hier nog niks hebben geregeld qua wetgeving is hem blijkbaar ontgaan. 

View this post on Instagram

Vanmorgen was er een Algemeen Overleg in de Tweede Kamer over handhaving in het verkeer. Onze ontdekking dat de overheid in beslag genomen e-steps en e-boards stiekem via de achterdeur verkoopt kwam daar ook nog ter sprake. De angel is er wel uit het verhaal en het feit dat de overheid ze na inbeslagname niet vernietigd maar gewoon via een externe online veiling website verkoopt daar hoor je ook niks meer over. Minister Grapperhaus was vorige week in Berlijn en is daar was hem opgevallen dat je daar op de stoep gewoon omver wordt gereden door die (deel) e-steps. Volgens Grapperhaus kan je de e-steps die je via de domeinen koopt in Berlijn gewoon gebruiken. Dat je als Nederlander dan onverzekerd bent omdat we hier nog niks hebben geregeld qua wetgeving is hem blijkbaar ontgaan. #verkeer #handhaving #tweedekamer #grapperhaus #legaalrijden

A post shared by Plev Petitie Legaalrijden.nl (@legaalrijden.nl) on