Onlangs lieten we jullie weten dat het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ons gebeld had met de boodschap dat onze maar vooral ook jullie vragen van meer dan een half jaar geleden snel zouden worden beantwoord. De ambtenaar van het ministerie zei op 21 maart dat we de antwoorden op de vragen binnen twee weken zouden ontvangen.

Zouden want we hebben helaas nog niks gezien. Gisteren hebben we de desbetreffende ambtenaar nog gebeld maar hij nam zijn mobiele telefoon niet op en heeft vandaag ook niet teruggebeld. Aanstaande maandag is de termijn van twee weken al weer met een week overschreden. Niet dat we daar vreemd van opkijken maar we kregen de afgelopen dagen tientallen vragen of we al een reactie hadden ontvangen van het ministerie op de vragen. Het antwoord is dus helaas nee.

Update 11 April: het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat belde om aan te geven dat het concept van de vragen klaar is. Er was iets vertraging vanwege externe factoren omdat meerdere bronnen de vragen moesten beantwoorden. Als we de beantwoording binnen hebben publiceren we ze meteen op onze website. Nog heel even geduld dus.