Zelfs in de Verenigde Staten is het inmiddels bekend dat Legaalrijden op 22 augustus een demonstratie gaat houden in Den Haag.

We verwachten een zeer grote opkomst want er zijn inmiddels al honderden aanmeldingen. Als je meer wil weten over de demonstratie op 22 augustus check dan deze link over de demonstratie die we regelmatig updaten met de laatste informatie. Laat via deze pagina ook weten of je komt.

We krijgen ook regelmatig de vraag waarom we zoveel video’s delen van Onewheel’s op onze Instagram story. Daar moet je verder niks achter zoeken. De verklaring is eenvoudig, eigenaren van een Onewheel zijn blijkbaar zeer actief op social media en delen meer video’s en foto’s dan andere LEV gebruikers. Gebruikers van elektrische skateboards, e-steps en EUC’s zijn blijkbaar minder actief op social media. Of ze taggen ons niet, dat kan natuurlijk ook.

We delen vrijwel alles als je ons in je Instagram story tagged. Alleen commerciële uitingen kunnen we niet reposten omdat we zelf ook een vrijwilligersorganisatie zijn. We hebben maar 1 doel en dat is legaal rondrijden. Als je ons nog niet volgt op Instagram… hier zijn we te vinden.

Ook onze Legaalrijden ambassadeur @vincevaughn zie je ook regelmatig op onze Instagram story hij doet daarnaast ook zeer veel voor de legalisatie in Nederland en daarbuiten zoals te zien is in de onderstaande video.

View this post on Instagram

Zelfs in de Verenigde Staten is het inmiddels bekend dat Legaalrijden op 22 augustus een demonstratie gaat houden in Den Haag. We verwachten een zeer grote opkomst want er zijn inmiddels honderden aanmeldingen. Als je meer wil weten over de demonstratie op 22 augustus check dan de link in onze insta bio. We krijgen ook wel eens de vraag waarom we zoveel video’s delen van Onewheel’s op onze Insta story. Daar moet je verder niks achter zoeken. De verklaring is eenvoudig, het is een zeer actieve community die veel video’s deelt. Gebruikers van elekteische skateboards, e-steps en EUC’s zijn blijkbaar minder actief op social media. Of ze taggen ons niet, dat kan natuurlijk ook. Ook onze Legaalrijden ambassadeur @vincevaughn zie je regelmatig op onze Insta story hij doet daarnaast ook zeer veel voor de legalisatie in Nederland en daarbuiten. We delen vrijwel alles als je ons in je story tagged. Alleen commerciële uitingen kunnen we niet reposten omdat we zelf ook een vrijwilligersorganisatie zijn. We hebben maar 1 doel en dat is legaal rondrijden. #legaalrijden #reclame #onewheel

A post shared by Plev Petitie Legaalrijden.nl (@legaalrijden.nl) on