Ridder in de orde van de Onewheel

Vince was al de LEV koning van Nederland en daarbuiten maar dit weekend is er een speciaal moment. Hij heeft dan binnen twee jaar al 20.000 duurzame kilometers gereden op zijn Onewheel. Gemiddeld 10.000 kilometers per jaar op een LEV. Wie zei er ook alweer dat een LEV niet duurzaam is?

LEV’s zijn duurzame mobiliteit en een Onewheel is dat zeker. In de twee jaar dat Vince op zijn Onewheel door Nederland heeft rondgereden heeft hij nooit een ongeluk gehad of veroorzaakt. Hij heeft één keer een nieuwe Hoosier band moeten kopen omdat de oude versleten was. Dat was bij 14.000 kilometer. Ter vergelijking voor onze vrienden en vriendinnen van de Fietsersbond, met een Schwalbe fietsband kan je tussen de 2000 en 5000 kilometer rijden.

Vince rijd dagelijks met zijn Onewheel door Nederland. Hij is de Onewheel ambassadeur in Europa die wereldwijd op nummer 4 staat met de meest gereden kilometers op een Onewheel. Vince heeft ook al veel politie agenten op zijn Onewheel laten rondrijden en heeft nog nooit problemen gehad.

Vince is (wereldwijd) het voorbeeld en de inspirator voor Onewheel rijders die dagelijks veel plezier beleven aan hun vervoermiddel. We zijn trots dat Vince de petitie en Legaalrijden steunt, een betere ambassadeur kan je niet wensen. Op naar de 30K Vince! Dat gaat waarschijnlijk niet lang duren.

Ridder in de orde van de Onewheel

📸  Nelson Hillebrand

1 REACTIE

spot_img

Gerelateerd

E-step is niet gevaarlijker dan een fiets of een e-bike 

Beleidsmakers worstelen met de komst van nieuwe vormen van...

Na Duitsland gaat Spanje nu ook LEVs reguleren

In 2022 konden we je al melden dat Spanje...

Minister wil LEVs zonder stuur niet op de openbare weg

Gisteren zijn we op het ministerie van Infrastructuur en...

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...