Rijdersprofiel: Bas (32)

Rij inmiddels 4 – 5 jaar op electrische eenwielers. Wat begon als een hebbedingetje groeide al snel uit tot zeker 3 jaar lang mijn dagelijks woon werkverkeer. Inmiddels heeft ieder wiel dat ik bezit minimaal tienduizend+ kilometers gereden. Niet alleen goed voor het milieu maar het bespaart me dagelijks anderhalf uur reistijd. In mijn vrije tijd rij ik graag in de bossen en leg ik gemakkelijk 80 kilometer af op 1 lading zonder me zorgen te hoeven maken of ik mijn eindbestemming wel red. Dit is de toekomst. Dit is de oplossing voor duurzaam vervoer in de steden. Ik sta er 110% achter

spot_img

Gerelateerd

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...

Legale e-step krijgt kenteken

De ministerraad heeft vandaag ingestemd met de invoering van...

Eerste Kamer wil LEVs niet gelijkstellen aan een e-bike

De Eerste Kamer stemde vandaag tegen de BBB motie...

Begrensde fatbike tot 25 KM/u nog steeds verboden

Inmiddels zien we steeds minder fatbikes op de weg...