Rijdersprofiel: Vince (31)

Vince (29) 
Ik snowboard al bijna mijn hele leven en sinds ruim een jaar verplaats ik me nu op de Onewheel+ XR. In die tijd heb ik ruim 10.000km afgelegd. Mijn auto heb ik nauwelijks nog gebruikt. Het is echt de perfecte manier om je te verplaatsen, Het is ook uitstoot vrij! Innovaties als dit moet je omarmen. Ook als Amsterdam in 2030 auto vrij moet zijn. In de omliggende EU landen mag en kan het allemaal al. Wake Up! The Future = Now! 
@vincevaughn

spot_img

Gerelateerd

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...

Legale e-step krijgt kenteken

De ministerraad heeft vandaag ingestemd met de invoering van...

Eerste Kamer wil LEVs niet gelijkstellen aan een e-bike

De Eerste Kamer stemde vandaag tegen de BBB motie...

Begrensde fatbike tot 25 KM/u nog steeds verboden

Inmiddels zien we steeds minder fatbikes op de weg...