De Tweede Kamer debatteerde vandaag met minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat naar aanleiding van het algemeen overleg van 5 februari jongstleden.

Naast de motie van Cem Laçin (SP) en Matthijs Sienot (D66) die vooral over (Persoonlijke) Licht Elektrische Voertuigen gaat diende Sienot nog een motie in om snel duidelijkheid te krijgen voor de invoering van (deel) e-stepjes. De minister gaf zijdelings ook aan dat ze kennis had genomen van het rapport van het International Transport Forum. Ze was woensdag op de Road Safety conferentie in Stockholm en sprak daar met collega’s over regels voor licht elektrische voertuigen.

Van de hoogtepunten van het debat hebben we een Instagram TV compilatie gemaakt. De Tweede Kamer gaat op dinsdag 3 maart over de moties stemmen.

View this post on Instagram

De Kamer debatteerde vandaag met minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat naar aanleiding van het algemeen overleg van 5 februari jongstleden. Naast de motie motie van Cem Laçin (SP) en Matthijs Sienot (D66) die vooral over (Persoonlijke) Licht Elektrische Voertuigen gaat diende Sienot nog een motie in om snel duidelijkheid te krijgen voor de invoering van (deel) e-stepjes. Van de hoogtepunten van het debat hebben we een compilatie gemaakt. De Tweede Kamer gaat op dinsdag 3 maart over de moties stemmen. #tweedekamer #legaalrijden #electrischestep #deelstep #electrischskateboard #onewheel #euc #plev #lev #micromobiliteit #overheid #debat #legalisering

A post shared by Plev Petitie Legaalrijden.nl (@legaalrijden.nl) on