Teken de (P)LEV petitie voordat het echt te laat is

Er is iets geks aan de hand. Volgens schattingen zijn er inmiddels 167.000 Nederlanders die een e-step hebben. Uit onze berekeningen via retailers en importeurs zijn dat er een stuk minder en komen we eerder uit op enkele tienduizenden. Als je Onewheels, elektrische skateboards en EUCs meetelt dan zijn het er hooguit 100.000. Nog steeds een enorm aantal wat nog steeds snel aan het stijgen is.

Onze petitie in inmiddels ondertekend door meer dan 20.000 mensen. Daar zijn we heel blij mee maar het betekend wel dat er minstens 80.000 LEV eigenaren in Nederland zijn die de petitie nog niet getekend hebben…..

Voor wie het nog niet snapt, de petitie is van cruciaal belang om de wensen van LEV rijders af te dwingen bij het debat wat begin december in de Tweede Kamer zal plaatsvinden. Vrijwel alle LEVs die nu al verkocht zijn zullen in 2023, als de nieuwe wetgeving ingaat nog steeds verboden zijn. Waarom? Omdat onze overheid als enige land in Europa nog steeds extreem hoge eisen stelt aan de technische eisen voor LEVs. Vrijwel alle e-steps, Onewheels, elektrische skateboards, en EUCs zullen vanaf 2023 nog steeds verboden zijn.

Teken daarom de petitie of vraag kennissen, collega’s, je familie om NU de petitie te tekenen voordat het echt te laat is. We gaan hem volgende maand aanbieden in de Tweede Kamer.

Deel de onderstaande link of QR code of dit bericht! De toekomst is nu!!!

Deel svp deze link https://legaliseerplevs.petities.nl

Teken de (P)LEV petitie voordat het echt te laat is

Teken de (P)LEV petitie voordat het echt te laat is

13 REACTIES

  1. Zoals eerder al aangekondigd ben ik ondertussen bezig met een (eskating) filmpje waarin ik de huidige situatie uitleg en ook vraag de petitie te tekenen. Kapot veel werk en het ligt mij niet echt maar ik verwacht hem eind deze week af te hebben. Hopelijk bereik ik daar nog weer een paar mensen mee.

    • Het probleem is dat iedereen die deze site leest al getekend heeft en de petitie ook al gedeeld heeft met vrienden/kennissen. We moeten proberen een breder bereik te krijgen. Misschien toch nog een demonstratie waarbij we ongeacht toestemming gaan rijden? Een grote demonstratie met een hele klets bekeuringen die we daarna aanvechten krijgt vast wel wat meer aandacht in de mainstream media.

spot_img

Gerelateerd

E-step is niet gevaarlijker dan een fiets of een e-bike 

Beleidsmakers worstelen met de komst van nieuwe vormen van...

Na Duitsland gaat Spanje nu ook LEVs reguleren

In 2022 konden we je al melden dat Spanje...

Minister wil LEVs zonder stuur niet op de openbare weg

Gisteren zijn we op het ministerie van Infrastructuur en...

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...