Er is iets geks aan de hand. Volgens schattingen zijn er inmiddels 167.000 Nederlanders die een e-step hebben. Uit onze berekeningen via retailers en importeurs zijn dat er een stuk minder en komen we eerder uit op enkele tienduizenden. Als je Onewheels, elektrische skateboards en EUCs meetelt dan zijn het er hooguit 100.000. Nog steeds een enorm aantal wat nog steeds snel aan het stijgen is.

Onze petitie in inmiddels ondertekend door meer dan 20.000 mensen. Daar zijn we heel blij mee maar het betekend wel dat er minstens 80.000 LEV eigenaren in Nederland zijn die de petitie nog niet getekend hebben…..

Voor wie het nog niet snapt, de petitie is van cruciaal belang om de wensen van LEV rijders af te dwingen bij het debat wat begin december in de Tweede Kamer zal plaatsvinden. Vrijwel alle LEVs die nu al verkocht zijn zullen in 2023, als de nieuwe wetgeving ingaat nog steeds verboden zijn. Waarom? Omdat onze overheid als enige land in Europa nog steeds extreem hoge eisen stelt aan de technische eisen voor LEVs. Vrijwel alle e-steps, Onewheels, elektrische skateboards, en EUCs zullen vanaf 2023 nog steeds verboden zijn.

Teken daarom de petitie of vraag kennissen, collega’s, je familie om NU de petitie te tekenen voordat het echt te laat is. We gaan hem volgende maand aanbieden in de Tweede Kamer.

Deel de onderstaande link of QR code of dit bericht! De toekomst is nu!!!

Deel svp deze link https://legaliseerplevs.petities.nl

Teken de (P)LEV petitie voordat het echt te laat is

Teken de (P)LEV petitie voordat het echt te laat is