Tweede Kamer praat eind mei weer over LEV-kader

Onlangs vroegen we nogmaals aan de commissie van Infrastructuur en Waterstaat of het mogelijk is om een rondetafelgesprek te houden in de Tweede Kamer over LEVs. Daar is blijkbaar geen meerderheid voor maar onze inbreng zal wel worden meegenomen in een commissiedebat Verkeersveiligheid wat zal worden gehouden op woensdag 31 mei van 14:00 – 18:00 uur kregen we vandaag per e-mail te horen van de griffier.

Op de agenda van dat debat staat vooralsnog nog helemaal niks wat betrekking heeft tot het LEV-kader maar we gaan het volgen en hebben de griffier voor de zekerheid nog even gevraagd of de verwijzing naar het debat wel klopt.

5 REACTIES

  1. In de jaren dat ik jullie volg is er maar één Tweede Kamerlid geweest die snapte dat dit LEV-kader overbodig is. Het was Cem Laçin van de SP. Alle overige kamerleden vinden de plannen van het kabinet blijkbaar prima en steken zonder zich er in te verdiepen hun handje wel op bij de stemming over dit wetsvoorstel. Ik heb net met mij stembiljet mijn reet afgeveegd en het voelde verdomde goed, kan het iedereen aanraden.

spot_img

Gerelateerd

E-step is niet gevaarlijker dan een fiets of een e-bike 

Beleidsmakers worstelen met de komst van nieuwe vormen van...

Na Duitsland gaat Spanje nu ook LEVs reguleren

In 2022 konden we je al melden dat Spanje...

Minister wil LEVs zonder stuur niet op de openbare weg

Gisteren zijn we op het ministerie van Infrastructuur en...

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...