Tweede Kamerlid Cem Laçin van de SP vraagt zich ook af waarom legalisering van LEV’s zo lang duurt

Tussen de 150 en 200 mensen die aanwezig waren op de Legaalrijden demonstratie in Den Haag hebben het al gehoord maar veel mensen die ons volgen of niet aanwezig konden zijn bij de demonstratie nog niet.

Wat dan zal je, je afvragen. Nou heel simpel de speech die Tweede Kamerlid Cem Laçin van de SP gaf voor aanvang van de groepsrit door Den Haag. Zoals jullie weten is Cem een van de weinige Tweede Kamerleden die echt opkomt voor de dingen waar hij zich in vastbijt. Gelukkig voor ons vallen wij als gebruikers van Lichte Elektrische Voertuigen ook in zijn portefeuille. Dat bleek eerder ook al tijdens debatten in de Tweede Kamer.

Na het reces van de Tweede Kamer gaat Cem weer vragen stellen want ook Cem is het met ons eens dat we nu snel legaal door Nederland moeten kunnen rijden.

Tot slot nogmaals respect voor Cem want hij heeft de volledige groepsrit samen met tenminste 150 mensen door Den Haag in de stromende regen helemaal uitgereden.

https://www.instagram.com/p/CEU_p_6J08W/?utm_source=ig_web_copy_link

5 REACTIES

  1. Iedereen weet wel waarom: de Stint. Politici zijn laf geworden omdat alleen al het opperen van legalisering van LEVs de Stint er bij wordt gehaald. Dan spreek ik nog geen eens over de media aandacht die het eerste (dodelijke) ongeluk zal krijgen met LEVs en de hysterie die zal worden geworpen op de minister die hiervoor goedkeurig heeft gegeven.

spot_img

Gerelateerd

Grachtengordel probleem met fatbikes is nu landelijk

In Amsterdam en Haarlem zijn er veel problemen met...

Gaan jullie nog stemmen?

Elektrische voertuigen worden in verkiezingsprogramma’s benoemd maar dan vooral...

Legale e-step krijgt kenteken

De ministerraad heeft vandaag ingestemd met de invoering van...

Eerste Kamer wil LEVs niet gelijkstellen aan een e-bike

De Eerste Kamer stemde vandaag tegen de BBB motie...

Begrensde fatbike tot 25 KM/u nog steeds verboden

Inmiddels zien we steeds minder fatbikes op de weg...