Tussen de 150 en 200 mensen die aanwezig waren op de Legaalrijden demonstratie in Den Haag hebben het al gehoord maar veel mensen die ons volgen of niet aanwezig konden zijn bij de demonstratie nog niet.

Wat dan zal je, je afvragen. Nou heel simpel de speech die Tweede Kamerlid Cem Laçin van de SP gaf voor aanvang van de groepsrit door Den Haag. Zoals jullie weten is Cem een van de weinige Tweede Kamerleden die echt opkomt voor de dingen waar hij zich in vastbijt. Gelukkig voor ons vallen wij als gebruikers van Lichte Elektrische Voertuigen ook in zijn portefeuille. Dat bleek eerder ook al tijdens debatten in de Tweede Kamer.

Na het reces van de Tweede Kamer gaat Cem weer vragen stellen want ook Cem is het met ons eens dat we nu snel legaal door Nederland moeten kunnen rijden.

Tot slot nogmaals respect voor Cem want hij heeft de volledige groepsrit samen met tenminste 150 mensen door Den Haag in de stromende regen helemaal uitgereden.

View this post on Instagram

Tussen de 150 en 200 mensen die aanwezig waren op de Legaalrijden demonstratie in Den Haag hebben het al gehoord maar veel mensen die ons volgen of niet aanwezig konden zijn bij de demonstratie nog niet. Wat dan zal je, je afvragen. Nou heel simpel de speech die Tweede Kamerlid Cem Laçin van de SP gaf voor aanvang van de groepsrit door Den Haag. Zoals jullie weten is Cem een van de weinige Tweede Kamerleden die echt opkomt voor de dingen waar hij zich in vastbijt. Gelukkig voor ons vallen wij als gebruikers van Lichte Elektrische Voertuigen ook in zijn portefeuille. Dat bleek eerder ook al tijdens debatten in de Tweede Kamer. Na het reces van de Tweede Kamer gaat Cem weer vragen stellen want ook Cem is het met ons eens dat we nu snel legaal door Nederland moeten kunnen rijden. Tot slot nogmaals respect voor Cem want hij heeft de volledige groepsrit samen met tenminste 150 mensen door Den Haag in de stromende regen helemaal uitgereden. #legaalrijden #politiek #demonstratie #legalisering #socialistischepartij #sp #tweedekamer #wetgeving

A post shared by Plev Petitie Legaalrijden.nl (@legaalrijden.nl) on